1 288 0

Диего Коста започна да заплашва Челси

Адвокатът на нападателя се закани на "сините" от Лондон

Снимка: БТА/АР
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Адвокатът на Диего Коста заяви, че ще предприеме всички възможни легални действия срещу Челси заради отношението на футболния клуб към неговия клиент. Рикардо Кардосо, каквото е името на юриста, разкри, че със сигурност нападателят няма да играе повече за лондончани, докато Антонио Конте работи на "Стамфорд Бридж". Коста ще подаде трансферна молба, за да разреши по-скоро своето бъдеще.

"Ще използваме всички правни механизми, за да потърсим отговорност от Челси за тяхното поведение и да направим възможно напускането на Диего Коста. Той ще подаде официална молба за трансфер. Когато беше с испанския национален отбор през юни, той на практика бе уволнен от Челси чрез SMS от Антонио Конте... Начинът, по който бе направено това, и фактът, че всичко придоби публичност показва несправедливо отношение и липса на уважение към играча."

"Поведението на Антонио Конте е недопустимо. От Челси не се само не се намесиха, но и подновиха контракта на Конте, демонстрирайки по този начин, че са съгласни с начина, по който Коста бе отстранен. Това дискриминационно поведение прави невъзможно завръщането на Диего Коста в Челси, докато Антонио Конте е в този клуб. В този момент той не иска да играе за друг клуб, освен за Атлетико Мадрид", коментира Рикардо Кардосо.

Великобритания


Напиши коментар:


Публикувай