Last news in Fakti

6 Август, 2017 01:00 1 286 0

Дембеле: Всеки иска в Барселона

  • дембеле-
  • барселона-
  • борусия дортмунд-
  • трансфер-
  • неймар

Младата звезда на Дортмунд иска да премине на "Камп Ноу"

Дембеле: Всеки иска в Барселона - 1
Снимка: БТА/АР

Нападателят на Борусия Дортмунд Осман Дембеле каза, че е приятно изненадан от интереса от страна на Барселона. Според испанските медии младия френски играч е считан за заместник на продадения за рекордните 222 милиона евро в Пари Сен Жермен Неймар.

"Видях тази информация в пресата. Барселона е велик клуб. Мисля, че всеки играч би искал да играе за този отбор. Хубаво е, че името ми е било включено в списъка на възможните нови играчи на Барселона. Трансферът на Неймар? Бях изненадан, но той имаше причина за това", заяви Осама Дембеле.

Сред спряганите имена за заместници на Неймар на "Камп Ноу" са още Фелипе Коутиньо от Ливърпул, Пауло Дибала (Ювентус) и Анхел Ди Мария (ПСЖ).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА