6 Август, 2017 11:08 2 584 3

Юсейн Болт се отказва от леката атлетика

  • болт-
  • лека атлетика-
  • отказване-
  • световно първенство

"Не съжалявам, че не се отказах след победата на Олимпиадата в Рио миналото лято"

Юсейн Болт се отказва от леката атлетика - 1
Снимка: БТА/АР

Юсейн Болт няма да промени решението си да прекрати състезателната си кариера след световното първенство в Лондон. 11-кратният световен шампион отдавна обяви, че спира с леката атлетика след шампионата в Лондон и загубата във финала на 100 метра снощи няма да промени намерението му.
Болт остана трети след американците Джъстин Гатлин и Крисчън Коулман.

"Не съжалявам, че не се отказах след победата на Олимпиадата в Рио миналото лято. Отдавна бях решил, че ще се състезавам още една година след Рио. Направих всичко възможно да завърша с победа и естествено, съм разочарован от третото място. Няма шанс да преразгледам решението си да се откажа. Резултатът не играе роля в това решение", коментира Болт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 WD40

    3 7 Отговор
    Ръждясва вече болта, време е!
  • 2 Обективен

    5 2 Отговор
    Първо Кличко, сега Болт...кои ли е следващия...

    А сега трябва да се изправят срещу хора, които го могат, поне още един път...най вече за кличко говоря..макар да е ясно и следващия мач как би завършил..

    Само кобрата да се стяга, че няма да е как последната му пародия -ДВУбои
  • 3 ВаЗЗлин

    0 0 Отговор
    То точно болта не ръждясва, щото го топи в град постоянно.. като Гришо, та за това се отказва, няма вече вътък завалата.