Last news in Fakti

7 Август, 2017 15:56 1 796 1

ПСЖ не си играе - разбра се с Мбапе

  • псж-
  • мбапе-
  • монако-
  • трансфер

Парижани искат да завършат трансфера до края на седмицата

ПСЖ не си играе - разбра се с Мбапе - 1
Снимка: БТА/АР

Богаташите от ПСЖ продължават с бомбастичната селекция, след като се разбраха с младата сензация на Монако Килиан Мбапе.

Според френските медии, "принцовете" са предприели действия по привличането на 18-годишния талант веднага, след като осъществили сделката по Неймар за рекордните 222 милиона евро. Мбапе вече е разбрал за личните си условия на "Парк Де Пренс", но още няма разбирателство на ниво клуб – клуб. Информациите гласят още, че ПСЖ иска да финализира привличането на Мбапе до края на тази седмица.

Цената на нападателя надхвърля 180 млн. евро, но президентът на парижани Насер Ал-Хелайфи вече заяви, че се готви още една бомбастична сделка. Не е ясно дали Монако ще се съгласи да пусне Мбапе на пряк конкурент в Лига 1, като интерес към него проявяват още Реал Мадрид, Барселона, Манчестър Сити или Манчестър Юнайтед.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шаранджиев

    5 1 Отговор
    И тези са на път да покажат че не всичко е пари