8 Август, 2017 10:26 681 0

Анчелоти: Ще спечеля Шампионска лига с Байерн!

  • анчелоти-
  • байерн мюнхен-
  • шампионска лига

"Румениге ми е като брат, целият клуб е едно семейство", увери Анчелоти

Анчелоти: Ще спечеля Шампионска лига с Байерн! - 1
Снимка: БТА/АР

Треньорът на Байерн Мюнхен Карло Анчелоти е уверен, че баварците ще триумфират в Шампионската лига следващата пролет.

"Кой ще спечели турнира през следващия сезон? Моят Байерн, това е логично", коментира Карлето пред италианския вестник Gazzetta dello Sport.

"Няма да се обезкуража заради пораженията по време на летните ни контроли. Дискусията за качеството на отбора ни изобщо не стои на дневен ред. Ние се подобрихме в сравнение с миналия сезон и преследваме голямата си цел - Шампионската лига."

"Ние започнахме новия сезон с ясната мисъл, че сме сред най-добрите отбори на Стария континент. Клубът винаги ме е подкрепял. Тук се чувствам като в едно голямо семейство, в което всички гледаме в една посока, като започнем от моя приятел Карл-Хайнц Румениге, който е фантастичен и е като мой брат", добави Карлето.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА