8 Август, 2017 11:26 756 0

Моуриньо: Ако Бейл се продава, ще се боря за него

  • моуриньо-
  • бейл-
  • реал мадрид-
  • суперкупа на европа-
  • манчестър юнайтед

"В Реал са много по-добре подготвени за Суперкупата, тъй като са тренирали на високи температури", заяви Специалния

Моуриньо: Ако Бейл се продава, ще се боря за него - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо потвърди интереса на "червените дяволи" към Гарет Бейл. "Ако Бейл играе утре, значи влиза в плановете на треньора, значи планира да остане в Мадрид. Ако това, което пишете, е вярно и се продава, ще се боря за него. Ако обаче утре играе, значи ще остане в Мадрид", заяви португалският треньор на пресконференция в Скопие преди мача за Суперкупата на Европа срещу Реал Мадрид.

"Резултатите говорят колко добър треньор е Зидан. Винаги играе много прагматично. Прагматизмът е нещо хубаво, когато печелиш, когато не печелиш - не е. Той натрупа много победи. На мен никога не ми е казвал, че иска да бъде треньор. Той търсеше различни варианти, обмисляше нещата и лека-полека реши да бъде треньор”, разказа той.

"Ще се опитаме да спечелим трофея, ясно е. Има разлика между победителя в Лига Европа и Шампионската лига. Лига Европа е трудна, защото има много мачове, пътувания… Има и проблем с мотивацията, защото това не е максимумът за всеки футболист. По-голямото качество е в Шампионската лига", довери специалистът.

Запитан как обмисля да се справи с високите температури по време на мача, Жозе отговори: "Знаехме, че ще е така. След като се завърнахме от Щатите, решихме да тренираме от 4 следобед, за да свикваме с горещото време. Да, но всички дни валеше. В Мадрид са много по-добре подготвени, тъй като са тренирали на високи температури. Ние трябва да играем и да се наслаждаваме на този специален момент”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА