Last news in Fakti

9 Август, 2017 14:27 1 001 1

Във Франция: Мбапе направи своя избор

  • монако-
  • мбапе-
  • неймар-
  • псж

Младокът иска в ПСЖ

Във Франция: Мбапе направи своя избор - 1
Снимка: БТА/АР

Изгряващата звезда на световния футбол Килиан Мбапе ще премине в Пари Сен Жермен, разкри TF1. 18-годишният нападател на Монако е решил да предпочете офертата на парижани пред тази на Реал Мадрид. В информацията се съобщава, че от ПСЖ вече са влезли в преговори с Монако за тийнейджъра, който през миналия сезон вкара 26 гола.

Монегаските искат за френския национал 180 млн. евро, а от ПСЖ са склонни да извадят тази сума. Това означава, че Мбапе ще се превърне във втория най-скъп футболист в историята, след като само преди няколко дни на “Парк де Пренс” акостира бразилската звезда на Барселона Неймар. Той струваше на ПСЖ 222 млн. евро.

Именно възможността да играе заедно с Неймар е една от причините Мбапе да иска трансфер в парижкия гранд, твърди TF1. Друг важен мотив за избора му е обещанието за титулярно място в състава на Унай Емери. От Реал планираха да оставят Мбапе под наем в Монако за един сезон. Освен това, кралският клуб не успя да се договори с Монако за цената на нападателя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалата

    3 1 Отговор
    Много тъпо парче ще се окаже тоя!