846 8

Шеф на Левски: Ще гоним дубъл!

Изпълнителният директор Красимир Иванов обяви, че "сините" тази година ще се целят в титлата и Купата

Снимка: БТА
Снимка: БТА
Иво Стойнев

Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов обяви, че "сините" тази година ще се целят в дубъл - спечелването на титлата и купата на България. Иванов добави още пред "Диема Спорт“, че клубът няма разходи за Делио Роси, а само инвестиции. Той сподели, че управата е дала кредит на доверие на треньора.

„Искахме да намерим човек, който да има желание да работи, защото търсим промяна в отбора. Бяхме впечатлени от желанието на Делио Роси да работи с клуба. Бих казал, че отношението му към детайла/ да посети стадиона, да се запознае с Левски изигра важна роля в преговорите“, заяви Иванов.

„Ще има културно предизвикателство пред Роси. Тук идва и моята роля – той да получи подкрепа на всяко ниво, за да може да осъществи идеите, които има за развитието на отбора“, допълни шефът на Левски.

„Важното е, че намерихме достатъчно пресечни точки с него. Смятам, че разходите за Делио Роси са оправдани. За нас това не е разход, а инвестиция, но в никакъв случай не е рискова инвестиция. От страна на ръководството той е получил кредит на доверие. Предполагам, че феновете искат бързи резултата, въпреки че самият Роси каза, че не може да се очаква мигновен прогрес“, призна Красимир Иванов.

„Нашата цел е да се борим за титлата и Купата на България. Не сме се отказали от тези цели и се стремим към тях и през този сезон. За по-големи цели не сме говорили. Има предизвикателства, но ние ги обичаме. Радвам се, че има силна конкуренция. В интересите на спорта е да имаме силно първенство“, обяви изпълнителният директор на Левски.

„Със собственика Спас Русев сме направили планове за наличието на подходящо финансиране. Разходите за трансферите бяха предвидени в бюджета. Задълженията на Левски се управляват. Не търсим рязкото им намаляване. Внимателни сме да не допускаме нови грешки, но и инвестираме в клуба. В краткосрочните ни цели не влиза завършването на козирката. Не сме го въвели като цел до края на годината. Полагаме усилия през зимния сезон да съхраним състоянието на сектора“, обясни Иванов.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • гларус
  Отговор
  1 16:51  10.08.17
  Фантастики
 • kromeo
  Отговор
  2 17:00  10.08.17
  Дубъл калъфки...
 • Било
  Отговор
  3 17:13  10.08.17
  Мечтите са безплатни
 • Трол
  Отговор
  4 17:13  10.08.17
  Грешка в заглавието, не дубъл а Гугъл

 • Фърфъл
  Отговор
  5 20:44  10.08.17
  Е , защо сте толкова скромни , нека е требъл
 • ПИЧ
  Отговор
  6 09:44  11.08.17
  Васил Левски е име на национален герой, а не на селски отбор!
 • хахаха
  Отговор
  7 16:41  11.08.17
  axxaxaxaxaxaxaxaxa
 • ЦСКА
  Отговор
  8 16:43  11.08.17
  БЕЗ ЦСКА НЕ МОГА И МИГ ДА ЖИВЕЯ ЗА ЦСКА ЩЕ ВИКАМ ЩЕ СКАЧАМ ЩЕ ПЕЯ ЕМБЛЕМАТА ЩЕ БРАНЯ ДОРИ С КРЪВТА СИ И В ОГЪНЯ ЩЕ ВЛЯЗА ДА ПАЗЯ ЧЕСТТА СИ !!! ЛА ЛА ЛА ЛА ЛА ЛАААА

Напиши коментар:


Публикувай