745 4

Мирела Демирева: Ще скачам за медал!

Българката иска да се бори за отличие от Световното първенство

Снимка: БТА/АР
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Мирела Демирева, която цял сезон имаше проблеми с новия си разбег и записа най-добро постижение от 1.90 м, направи най-силния си старт от началото на годината в квалификацията на Световното първенство в Лондон и си осигури място на финала в скока на височина с 1.92 м, преодолени от втори опит. Това беше и личен рекорд за нея през 2017-а.

"Бях доста притеснена, тъй като целия сезон съм доста несигурна, резултатите ми не са стабилни. Имам нов разбег, който опитвам да усвоя максимално. Истината е, че имахме две седмици да работим и вече има резултати. Бях притеснена, но в крайна сметка съм щастлива, че не гледам Лондон от къщи.

В събота ще е истинското състезание. Истината е, че никога не съм изпускала Лондон като цел. През сезона винаги съм си мислела за финал и за медали, дори когато не можех да скоча 1.80 м, пак съм си мислела за медали от Лондон. Мисля, че това много ми помогна.

Никога не доказвам нищо на никого, всеки има право да харесва или да не харесва, да вярва или да не вярва, както и аз имам това право. Това е хубаво нещо, за мен е важно да скачам.

Всеки може да очаква каквото си иска на финала, аз очаквам максималното от себе си, а щом съм на финал, ще скачам за медал", каза сребърната олимпийска медалистка след квалификацията в Лондон.

Финалът е в събота в 21:05 часа българско време.

Великобритания


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • кроко
  Отговор
  1 12:29  11.08.17
  Ха дано ! Ама на да ли ?
 • скок подскок
  Отговор
  2 12:41  11.08.17
  Всеки ден не е велик ден пиле
 • 3 12:42  11.08.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • кроко
  Отговор
  4 12:58  11.08.17

  До коментар #3 от "БГстража":

  Е, ми, какво мога да ти река на теб ?? Аз също ти пожелавам да изгниеш, мамка ти мръсна и недодялана да е.а ! А твоя час вече е настъпил и ти веке си у казано ! Не ти ли припарва ?

Напиши коментар:


Публикувай