Last news in Fakti

11 Август, 2017 13:29 1 466 1

Дел Боске: Барса е по-добре без Неймар

  • дел боске-
  • неймар-
  • капризи-
  • барселона

"Опасно е да се бориш с капризите на футболистите", добави легендарният треньор

Дел Боске: Барса е по-добре без Неймар - 1
Снимка: БТА/АР

Легендарният испански треньор Висенте дел Боске изрази мнение, че продажбата на Неймар ще окаже положително влияние върху представянето на Барселона. Според бившия треньор на Реал (Мадрид) и Испания бразилецът е бил капризен играч, който е създавал напрежение в редиците на каталунците.

"Опасно е да се бориш с капризите на футболистите. Барселона продаде капризен футболист. Възможно е Барселона да играе по-добре без Неймар, кой знае", заяви дел Боске.

По време на престоя си в Барселона Неймар изигра 186 мача, в които вкара 105 гола. 25-годишният бразилец беше продаден на ПСЖ за сумата от 222 милиона евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гуардиола

    0 0 Отговор
    В мача от неделя /13.08.2017/ за суперкупата на Испания между Барселона и Реал Мадрид, който се игра в Барселона, се видя, че Барселона не играе по-добре без Неймар.