Last news in Fakti

11 Август, 2017 15:29 1 045 0

Милан не се отказва от Ибрахимович

  • милан-
  • ибрахимович-
  • манчестър юнайтед-
  • контузия-
  • моуриньо

"Росонерите" ще се опитат да вземат Ибра под носа на Юнайтед

Милан не се отказва от Ибрахимович - 1
Снимка: БТА/АР

Милан не се е отказал от идеята да си върне бившия голмайстор Златан Ибрахимович, твърди The Telegraph. "Росонерите" удариха на камък с Диего Коста от Челси, който иска да се върне в Атлетико Мадриди с Радамел Фалкао. За него Монако отхвърли оферта от 30 млн. евро.

Ибра в момента е свободен агент и се възстановява от тежка контузия в коляното в базата на бившия си отбор Манчестър Юнайтед. Вчера се появиха информации, че той е дал съгласие пред Жозе Моуриньо отново да подпише с "червените дяволи", след като е готов за игра.

Милан обаче няма да стои с кръстосани ръце и ще се опита да контрира 20-кратния шампион на Англия за ветерана. Шведът игра за "росонерите" в периода 2010-2012 г. и вкара 42 гола в 61 срещи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА