Last news in Fakti

16 Август, 2017 01:00 1 824 0

Бонучи разкри защо е напуснал Ювентус

  • милан-
  • италия-
  • ювентус-
  • леонардо бонучи-
  • защитник-
  • бонучи

Ювентус вече е в миналото, мисля само за Милан, заяви Бонучи

Бонучи разкри защо е напуснал Ювентус - 1
Снимка: БТА/ AP

Защитникът на Милан Леонардо Бонучи разкри защо напусна Ювентус – трансфер, който шокира цяла Италия. Бранителят премина в тима на „росонерите“ за €42 милиона.

30-годишният футболист заяви в интервю за „Гадзета дело спорт“, че Ювентус е „направил своите избори“ през миналия сезон, което го е накарало да поиска изходящ трансфер.

„Всичко започна с Порто, но вече имаше и други инциденти“, заяви Бонучи. През миналия сезон той беше изваден от групата за двубоя с Порто от Шампионската лига след пререкание с треньора Масимилиано Алегри.

„Благодаря на Ювентус за това, което ми даде. С тях се превърнах в един от най-добрите защитници в света. Сега обаче мисля само за Милан, Ювентус е в миналото“, заяви италианският национал.

Новият сезон в италианското първенство започва през тази седмица. В първия кръг Милан гостува на Кротоне.

Бонучи заяви, че Ювентус остават фаворити за спечелване на скудетото, а Наполи също имат шансове да се борят за златните медали през новия сезон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА