Last news in Fakti

23 Август, 2017 10:27 1 043 0

Марибор изхвърли кошмара на Лудогорец

  • марибор-
  • апоел беер шева-
  • шампионска лига-
  • плейоф

Словенският шампион надви Апоел (Беер Шева) с 1:0 на реванша

Марибор изхвърли кошмара на Лудогорец - 1
Снимка: БТА/АР

Марибор надви у дома елиминиралия Лудогорец израелски тим Апоел (Беер Шева) с 1:0 в реванш от плейофите на Шампионската лига и с общ резултат 2:2 и повече голове на чужд терен се класира за групите на надпреварата. Словенският шампион бе загубил с 1:2 в първата среща.

Митя Вилер (15) вкара единствения и победен гол за домакините в реванша. Левият защитник засече топката след центриране отдясно и рикошет в бранител на гостите. И след гола Марибор бе по-активният тим, но опитваше само далечни удари, които не намираха целта. Апоел (Беер Шева) така и не стигна до чисто голово положение, за да може да стигне до изравняване на резултата.

Така словенският тим отново ще играе в групите на Шампионската лига, след като за последно участва в тях преди три сезона. Израелският отбор пък ще се състезава в груповата фаза на Лига Европа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА