Last news in Fakti

23 Август, 2017 13:57 748 0

Берое се договаря с Иван Иванов

  • берое-
  • иванов-
  • договор-
  • арсенал тула

Защитникът се раздели с руския Арсенал Тула

Берое се договаря с Иван Иванов - 1
Снимка: БТА

Берое е започнал преговори за привличането на Иван Иванов, твърди "Тема Спорт". 29-годишният защитник разтрогна контракта си с елитния руски клуб Арсенал (Тула) и вече е свободен агент. Лично треньорът на Берое Александър Томаш е провел разговори с Иванов и най-късно в понеделник ще е ясно дали бранителят ще приеме поканата да продължи кариерата си при заралии.

Той има оферти и от чужбина, но предпочита да се завърне у нас и това дава големи шансове на заралии да подпишат с него. Ако се стигне до контракт, Иванов ще стане най-високоплатеният футболист на клуба, заедно с Мартин Камбуров, като освен солидна заплата, ще прибере и транш.

Бранителят си е в България от няколко дни, a в събота се очаква да присъства на мача Берое - ЦСКА в Стара Загора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА