26 Август, 2017 15:58 4 410 5

Мейуедър: Това ще е последният мач на Макгрегър

  • мейуедър-
  • макгрегър-
  • бокс-
  • закани

Ирландецът не му остана длъжен на последната пресконференция преди срещата

Мейуедър: Това ще е последният мач на Макгрегър - 1
Снимка: БТА/АР

Флойд Мейуедър прие за пореден път серията от обиди към него от страна на Конър Макгрегър по време на официалния кантар преди техния мач. Битката на годината ще се проведе в ранните часове на неделя.2.

„Просто искам да благодаря на феновете. Изобщо не се притеснявам от изхода на мача и от това, което се случи на кантара. Това ще бъде последният мач на Конър Макгрегър.“

Ирландецът обяви, че е видял страх в очите на своя противник.

„Вижте как трепери – каза Конър. – Изглежда като кучещко лайно. При това доста воднисто. Няма как да удържи моето темпо. Вярвайте ми. Това е най-лошата форма, в която съм го виждал. Ще го отнеса. Има една стара ирландска поговорка. Никога не можете да победите ирландец. Ще превземем всичко, което искаме. В момента Лас Вегас е Ирландия.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 аве джинджър

    42 1 Отговор
    "Никога не можете да победите ирландец." Мдааа те затова едни педалчести англичани ги държат толкова години в подчинение хахаха
  • 2 32235

    6 11 Отговор
    Точно това боксьорче трябва да се плаши от тази машина Конър.Като се биха с Жосе Алдо беше същото Жосе каза,че Конър ще падне ,но още първия рунд се видя кой е по-добрия !!
  • 3 наивник

    13 1 Отговор
    Аз залагам на черньото. Ще се играе по неговите правила, ирландеца няма да може да се възползва от доста от своите възможности. А удар с ръка от боксьор и то от най-добрия, няма кой да ти направи.
  • 4 Гост

    6 0 Отговор
    Както предполагах Конър подценява анаеробната среда при продължителния боксов бой ! И Мейуедър се доказа като истинския непобедим .
  • 5 Koj4o

    1 0 Отговор
    Рижият паляк след 5 ия рунд се првърна в п...л! Голямо прегръщане му дръпна.Излагация за ММА съсловието!