Last news in Fakti

30 Август, 2017 01:00 832 0

Челси уреди Окслейд-Чембърлейн

  • челси-
  • арсенал-
  • трансфер-
  • окслейд-чембърлейн

Остава само играчът да премине задължителните прегледи и да подпише със "сините"

Челси уреди Окслейд-Чембърлейн - 1
Снимка: БТА/АР

Челси е на път да осъществи отличен трансфер, след като отборът се разбра с Арсенал за цената на крилото Алекс Окслейд-Чембърлейн, твърди "Скай Спортс", което е повече от достоверна информация.

24-годишният футболист е с националния отбор на Англия и се готви с "лъвовете" за предстоящите квалификации, така че голяма част от медицинските прегледи ще се проведат по време на лагера с "Трите лъва".

Както е известно, договорът на играча с Арсенал изтича след по-малко от година и в крайна сметка очевидно отборът е взел решение да го осребри, вместо да го изпусне без пари след някой друг месец. Ливърпул също имаше мераци към крилото, но в крайна сметка шампионите ще подпишат с него.

Няма никаква яснота каква трансферна сума ще влезе в касата Арсенал и каква ще бъде заплатата на крилото на "Стамфорд Бридж", но самият играч отказа оферта за седмична заплата от 180 хиляди паунда от Арсенал съвсем наскоро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА