31 Август, 2017 12:56 956 1

Албанци отървават Левски от Адениджи

  • шкендербеу-
  • левски-
  • адениджи-
  • трансфер-
  • роси

"Сините" прибират 150 000 евро за нападателя

Албанци отървават Левски от Адениджи - 1
Снимка: БТА

Левски е на път да се отърве от нигерийския централен нападател Бабатунде Адениджи, пише "Тема спорт". Таранът бе замразен от италианския треньор на сините Делио Роси, който го постави в трансферната листа.

Очаква се днес Адениджи да стане футболист на албанския Шкендербеу. Този тим участва в груповата фаза на Лига Европа, а в него преди време игра бившия нападател на Левски Венцислав Христов.

Според медиите в страната президентът на Шкендербеу Арджан Такаж е предложил на Левски 150 хил. евро за правата на нигериеца. Ръководството на сините е приело офертата, като сега остава да се уточни заплатата на футболиста.

Бабатунде Адениджи бе привлечен от Левски в началото на 2016 година. За правата му сините платиха около 200 хил. евро на Съншайн Старс. През първия си полусезон той изигра 12 мача, в които не успя да се разпише.

През миналата кампания Тунде бе на терена в общо 40 срещи, в които вкара 9 гола. През сезон 2017/18 той участва в 4-те мача на Левски от Лига Европа, както и в един от шампионата, като не успя да вкара гол.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левскар

    3 1 Отговор
    Както пише съм Левскар, ама да не се чудят от управата на отбора защо е така. купили го за 200, продали го за 150.
    В българсокот първенство дори Роналдо и Меси могат да се проддат навън за такива суми след 3 од 5 сезова тук, като естествено не са в един отбор.
    Развивайте младите! Ситга сте купулави куци и черне коне от другите страни в третият свят.