Last news in Fakti

1 Септември, 2017 12:28 1 989 2

Валентино Роси падна и счупи крак

  • роси-
  • motogp-
  • счупване-
  • крак-
  • контузия

Италианската легенда ще пропусне сезона

Валентино Роси падна и счупи крак - 1
Снимка: БТА/АР

Легендата на мотоциклетизма Валентино Роси е със счупен крак след падане от кросов мотор, съобщиха италианските медии. Пилотът на Ямаха е счупил и двете кости на крака и ще бъде опериран по спешност, като травмата е на същия крак, който пострада и през 2010-а.

От Yamaha потвърдиха за инцидента и въпреки че не уточниха сериозността на контузията на ветерана, информациите са, че е пострадал сериозно.

38-годишният Роси, който е деветкратен световен шампион в различните класове, в момента е четвърти в класирането на MotoGP, като в последния старт на „Силвърстоун“ завърши трети. Случилото се означава, че той ще пропусне следващите няколко старта, като е възможно да отсъства и до края на сезона ако се окаже, че му трябва повече време за възстановяване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Еее

    5 0 Отговор
    Жалко. Най добрия е
  • 2 гост

    5 0 Отговор
    Мик Дуън караше с гипс. Предполагам, че Роси също може да се качи, стига да му позволява състоянието. Имало е доста от пилотите със счупвания, които след 3-4 седмици са на линия. Дано не е много сериозно.