Last news in Fakti

1 Септември, 2017 14:29 923 0

Надал загуби сет, но продължава в САЩ

  • надал-
  • тенис-
  • us open-
  • даниел

Испанецът се закани, че ще играе по-добре с всеки следващ мач

Надал загуби сет, но продължава в САЩ - 1
Снимка: БТА/АР

Лидерът в световната ранглиста Рафаел Надал се класира за третия кръг на US Open, след като направи обрат за победата с 4:6, 6:3, 6:2, 6:2 над японеца Таро Даниел. Въпреки че ден по-рано игра петсетов мач, 121-ият в света Даниел изглеждаше по-свежият от двамата в началото на мача. Това му помогна и да спечели първия сет след пробив, с който поведе за 5:4.

Надал след това подобри прецизността на ударите си и това му донесе победата в мача, докато 24-годишният японец продължава да няма победа в шестте си мача над съперници от Топ 20.

„Подобрявам представянето си с всеки изминал ден. Мога да играя по-добре и ще играя по-добре“, закани се Надал.

Следващият съперник на 31-годишния испанец ще бъде аржентинецът Леонардо Майер. На полуфиналите Рафаел Надал може да се изправи срещу Роджър Федерер, ако и двамата успеят да стигнат до тази фаза на турнира.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА