Last news in Fakti

1 Септември, 2017 16:53 6 570 11

В Швеция: Изживяхме кошмар в България!

  • швеция-
  • българия-
  • разочарование-
  • тактика-
  • световна квалификация

Медиите в страната критикуват отбора и тактиката

В Швеция: Изживяхме кошмар в България! - 1
Снимка: БТА/АР

Шведските медии излязоха с гръмки заглавия за загубата на тима си от България с 2:3 в квалификация за Мондиал 2018. Повечето медии имат близки заглавия, в които се отличават думите „фиаско“, „тежка загуба“ и „класирането за Световното е под въпрос“.

Някои отбелязват, че „тре крунур“ се играли неузнаваемо, тактиката на отбора е била слаба, а играчите не са във форма. В допълнителна дописка „Дагенс Нюхетер“ обръща внимание на факта, че България е успяла да спечели срещу Швеция за първи път от 50 години.

Авторитетният вестник „Експресен“ пък цитира българските медии за думите на Петър Хубчев след мача, с които селекционерът на „лъвовете“ изрази гнева си от работата на съдията Паоло Талиавенто.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не гледам мачове

    39 3 Отговор
    Браво за сърцатата игра на нашите момчета с тези фудболни школи с тази подготовка и с този "материал" победата е като финал на световното (минимум).

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Такова имаме

    30 3 Отговор

    До коментар #1 от "Не гледам мачове":

    Мдааа, матряла наистина е такъв, че не знае даже да пише, камоли мачле да цъка - "фудболни школи".
  • 3 Гоуст

    23 7 Отговор

    До коментар #1 от "Не гледам мачове":

    Глупости на търкалета. Винаги сме имали добри футболисти, но никога не е имало сплотен колектив и добър наставник, който да ги респектира и мотивира. Точно това е пречеше на отбора да постига успехи.

    Коментиран от #4

  • 4 Мирко

    28 5 Отговор

    До коментар #3 от "Гоуст":

    Да бе Гунди, Котков, Стоичков, Пенев, Бербатов, Стилиян Петров но проблема е че се раждат 1-2 добри през 20 години, каквото и да кажа тука сте само разбирачи и помощник тренери. Отидете в някоя детска школа и вижте автопарка на децата които играят по мачовете. Деца които идват с автомобили за под 50 000 просто не играят, никои не се занимава с тях и рано или късно отпадат от системата по БЕДНОСТ а не поради липса на качества. След това остават тъпи и само пишат глупости по форумите
  • 5 Пешо

    14 2 Отговор
    Много гнусна нация са шведите. Истината е ,че играха добре и можеха да ни бият,но имахме късмет,сърцата игра и супер вратар.
  • 6 Нагли Скандинавци

    12 0 Отговор
    Наказание за ритнатата камериерка,от гнусния,долен,надменен,наркозависим,мислещ себе си за нещо повече от човек,ш....н шВЕД.
  • 7 Киросин

    9 3 Отговор
    Швестерска нагла обратна нация.Тези водят запада към гибел.
  • 8 Георги

    12 3 Отговор
    Не може да се съди за една нация от някакъв пиян загубеняк забравил себе си С лопата да ги ринеш и тук в България. Между другото шведите са изключително толерантни един към друг и други нации дисциплинирани готови да помогнат. Трудолюбиви са и спазват законите. Това е доказателство и за възхода на страната им Елате и вижте. Аз поне живея в страната им от 29г

    Коментиран от #9

  • 9 teogeo

    3 2 Отговор

    До коментар #8 от "Георги":

    Сигурно още първата година си заприличал на швед?
  • 10 Патриот неграмотен

    4 0 Отговор
    Победа на националите ни по фуДбол(както би писал някой журналист)?

    Това е като национален празник. Сега трябва и понеделника да е неработен.
    Не мога да повярвам, че нашият отбор, който пада от всАкакви аутсайдери на световната фуДболна сцена са били ШвециА.
  • 11 Соловей

    2 0 Отговор
    Браво на нашите момчета!