1 248 0

Моци разкри защо скочи на фен

Няма как да остана безучастен, когато някой проклина мен и семейството ми, отсече защитникът на Лудогорец и Румъния

Снимка: БТА/АР
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Защитникът на Лудогорец и националния отбор на Румъния Козмин Моци изрази съжаление за скандала, който предизвика след световната квалификация с Армения (1:0). Както е известно, след последния съдийски сигнал бранителят потърси саморазправа с фен, дръзнал да го псува и проклина през целия двубой.

"Съжалявам за реакцията си. Напрежението от мача беше много голямо и бях изнервен. Не мога обаче да остана безучастен, когато някой проклина мен и семейството ми. И то, защото съм играл в Динамо (Букурещ). Недопустимо е да се случват такива неща на мачове на националния отбор на Румъния. Същият този, който не спря да ме псува, заплаши мой съотборник. Този човек имаше проблем с всички от Динамо".

"Извинявам се на всички фенове, съотборници и ръководители. Не мога обаче да се извиня на този, който ни ругаеше. Заради него и още 10-15 човека се стигна до тази неприятна ситуация".

"Ще разбера, ако от федерацията ме глобят. Грешка беше, че отговорих на провокацията. Пак казвам обаче - няма да се извиня на виновника за всичко това.

Румъния


Напиши коментар:


Публикувай