Last news in Fakti

5 Септември, 2017 05:15 1 715 1

Пеле: Неймар не искаше да е в сянката на Меси

  • пеле-
  • неймар-
  • меси-
  • сянка-
  • псж-
  • барселона

"Няма по-добър бразилски футболист от него", убеден е "Краля на футбола"

Пеле: Неймар не искаше да е в сянката на Меси - 1
Снимка: БТА/АР

Бразилската легенда Пеле подкрепи Неймар за решението му да замени Барселона с ПСЖ. Според него, това е правилно, тъй като бразилецът по този начин ще излезе от сянката на Лео Меси.

"В момента най-добрият бразилски футболист е Неймар и мисля, че този трансфер бе много добър за него, защото в Барселона има огромна конкуренция с Лео Меси и е в сянката му", обяви "Краля на футбола", цитиран от Goal.com.

"Той обаче получи добра възможност и взе смелото решение да напусне "Ноу Камп". Сега наистина може да покаже на какво е способен, но от друга страна е и много опасно, когато получиш тази отговорност".

"Дали може да спечели "Златната топка" за в бъдеще? Разбира се, че може! Неймар има много футбол в краката си и това е всичко от което се нуждае. Да, и Коутиньо е прекрасен футболист и блесна с пълна сила в Ливърпул през миналия сезон, но няма друг като Неймар".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шаран БГ

    4 0 Отговор
    Какво може да каже г-н Е.А. До Насименто за един бразилец ? Ако бяха нашенци.......