Last news in Fakti

4 Септември, 2017 12:58 903 0

Бербатов отново ще порита със Стоичков

  • бербатов-
  • стоичков-
  • шоу-
  • отбори

Митко ще бъде в тима на Камата срещу Барселона

Бербатов отново ще порита със Стоичков - 1
Снимка: БТА

Димитър Бербатов ще се включи в звездния сблъсък между Дрийм тийма на Барселона и отбора на Христо Стоичков и приятели. Въпреки че наскоро подписа договор с индийския тим Керала Бластърс, суперзвездата потвърди участието си във впечатляващия футболен спектакъл, който ще се проведе на 20 септември в Стара Загора.

Двукратният шампион на английската Висша лига с екипа на Манчестър Юнайтед ще бъде част от отбора на Камата и приятели, които ще се изправят срещу едни от най-големите имена на каталунския гранд. Така публиката на стадион "Берое“ освен, че ще преживее уникалната емоция на най-грандиозното футболно шоу, ще има възможност отново да се наслади и на великолепната игра на едно от най-добрите български остриета за всички времена.

Събитието „Дрийм тиймът на Барселона срещу отбора на Стоичков“, част от „Стара Загора – Европейски град на спорта“, е на 20 септември 2017 г. от 20:00ч. на стадион „Берое“, гр. Стара Загора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА