Last news in Fakti

4 Септември, 2017 14:56 2 278 6

Ивелин Попов: Нас никой не ни обича!

  • попов-
  • българия-
  • холандия-
  • световна квалификация

"Не ни отписвайте за Световното", призова Попето

Ивелин Попов: Нас никой не ни обича! - 1
Снимка: БТА

"Не разбрах защо беше този жълт картон. Но България сме малка държава, не сме неудобни на много хора. Идват шведите и виждате как се държат надменно. Четох, че някакво шведско менте написало, че София не се е променила от 12 години. Натупахме ги с 3:2", коментира още капитанът на националния отбор Ивелин Попов след загубата с 1:3 от Холандия. По този начин той скочи на шведски журналист, който написа негативен материал за София и България преди двубоя ни със скандинавците.

"Никой не ни обича нас, но видяхте, че когато се раздаваш със сърце, хората го оценяват", каза Попето, който ще пропусне домакинството на Франция поради наказание.

Той призова "трикольорите" да не бъдат отписвани за класиране на световното първенство в Русия през 2018 година, въпреки че след загубата от Холандия се отдалечиха на 4 точки от второто място, даващо право на бараж.

"Не ни отписвайте! Домакински отбор сме. С две победи над Франция и Люксембург ще сме в играта", смята Попов.

"Радвам се, че имам 70 мача за България, но е неприятно заради загубата. Това е животът. Нормално е да сме уморени, преди три дни играхме и нямаше много време да се възстановим. Като намалихме на 1:2 вътрешно се надявах, че ще вземем минимум точка, но не стана. Имаше позитивни моменти, имахме хубави атаки, имахме и положения. Но така се получи, не би трябвало да се срамуваме от играта си. Раздадохме се максимално и феновете го видяха на трибуните. Има израстване, има тактическа дисциплина", изтъкна опитният играч.

"Трябва да продължавам в същия дух, надявам се да имам още 5-6 години футбол на високо ниво. През годините бях по-млад, разсъждавах по друг начин. Сега гледам по друг начин, семейството и жената ме промениха", добави капитанът на България.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шпек Салам Народен

    0 2 Отговор
    Аз ви обичам бе,Попе !
  • 2 Патриот

    3 0 Отговор
    А аз обичав вашите майки, кадърници!
    И това първенство ще го гледате по телевизият само.
  • 3 Кака Гинка

    2 0 Отговор
    Никой не ви обича,защото нищо не показвате.Последният голям успех на българският футбол беше преди 23 години,ако не се лъжа.Цяло едно поколение израсна оттогава.Сегашните "звезди" са по-известни със скандалите в личния си живот,отколкото с играта си...
  • 4 Вие сами себе си трябва да се обичата

    1 1 Отговор
    ПОКАЗАХТЕ СЕ КАТО ГАМЕНИ. БРУТАЛНИ И БЕЗСРАМНИ. ПРОКЛЕТИ ГА СТЕ ! НЕНАВИЖДАМ ВИ !
  • 5 Амсалак

    2 0 Отговор
    Жалко ,че новия треньор започна прекалено късно за тези квалификаций.Има положителна промяна в отбора.А на оня Петев мога да му с.ра на дипломата , аматьор пълен
  • 6 656

    1 0 Отговор
    На мача с Хландия нашите бяха пълни аматьори и само падаха по тревата като скопени говеда. Жалката картинка продължава, тази игра не е за егоистичен народ като българския