Last news in Fakti

7 Септември, 2017 05:16 545 0

Лестър в шок! Варди иска да напуска

  • варди-
  • напускане-
  • лестър-
  • трофеи-
  • арсенал

Звездата на "лисиците" иска да печели трофеи и за тази цел ще сменя клуба

Лестър в шок! Варди иска да напуска - 1
Снимка: БТА/АР

Головата машина на Лестър Джейми Варди направи сериозен намек, че може да напусне тима през зимата. След като преди малко повече от година спечели шампионската титла с "лисиците", той отказа трансфер в Арсенал с надеждата, че отборът му може да бъде фактор във Висшата лига, но това така и не се случи.

"Искам да печеля колкото е възможно повече трофеи. Не ми се иска да имам само един медал от Висшата лига в чекмеджето си у дома. Това някак си го прави просто един празен стъклен шкаф", коментира той, цитиран от "Скай Спортс".

"Имам договор с Лестър и ще видим колко още път ще извървим заедно. Фактът, че преди време отказах на Арсенал не означава, че ще отхвърля всяка една друга оферта, напротив. Просто тогава моментът бе такъв".

"Тогава имах много причини да не искам трансфер. Не само футболни. Например, семейството ми. Току-що си бях купил къща и би било смешно да й търся купувач веднага".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА