7 Септември, 2017 15:01 1 615 3

Тити Папазов: Моци е голям грозник!

  • папазов-
  • лудогорец-
  • левски-
  • съдия-
  • моци

"ЦСКА и Лудогорец не мислят като Левски относно подкупването на съдиите", заяви баскетболната легенда

Тити Папазов: Моци е голям грозник! - 1
Снимка: БТА

Треньорът на БК Левски Тити Папазов нападна защитника на Лудогорец Козмин Моци след снощното гостуване на шампионите на "Герена".

Дербито пред 16 000 зрители завърши 0:0, но беше изпълнено с много спорни съдийски отсъждания. При едно от тях румънският национал провокира феновете на домакините, което накара Тити Папазов да му отвърне. "Наглото поведение на Моци, който излиза (б.р. имитира плезеното на защитника) и си показва изключително грозната физиономия... В света има грозни и красиви, има умни и умни (б.р. - сочи към Наско Сираков). Има и богати и бедни. Но поведението на Моци, поведението на Дяков доказва недвусмислено показва в каква среда са се развили в последните години. Свикнали са безнаказано винаги да бъдат подкрепяни. Убеден съм че Домусчиев се срамува от това, което е гледал. Ако не – не заслужава да е този, който ние знаем от държавата. Това беше скандално", заяви Тити Папазов пред bTV.

"Обръщам се към БФС. Ако до 48 не видим резултати, не да ни замазват очите, дали ще накажат Никола Попов завинаги, ще има въстание срещу неправдата. Ако не е подкупен, е по-страшно. Тези 16 000 души останаха нещастни заради него и чакат да видят какво ще се случи", добави Тити Папазов.

"Спас Русев е човек, който е дошъл с по-различно мислене в сивотата на българското ежедневие. Ако има нещо, което той няма да финансира в България, това е българското футболно съдийство. Казах му, че тези с които ще се конкурира няма да мислят като него. Футболът ни ще бъде жив само тогава, когато и трите водещи отбора мислят като него. Спас Русев вчера беше едно голямо дете, което ме погледна с невярващ поглед и ме попита: "Защо бе, Тити?", завърши той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тити ревльо

    9 2 Отговор
    Айде, айде присмял се хърбел на щърбел !
  • 2 манекена

    9 2 Отговор
    Ти па си мноо убаф!
  • 3 Йонислав

    0 0 Отговор
    Тити я ревни