10 Септември, 2017 15:58 2 229 0

Перес: Защо да не вземем Меси в Реал?

  • меси-
  • реал мадрид-
  • бейл-
  • перес-
  • барселона

Гарет Бейл най-вероятно ще напусне "Белия балет"

Перес: Защо да не вземем Меси в Реал? - 1
Снимка: БТА/АР

Президентът на европейския клубен шампион Реал Мадрид – Флорентино Перес, заяви, че би се пробвал да привлече на "Сантяго Бернабеу" голямата звезда на Барселона Лео Меси.

Строителният предприемач обаче внесе важно уточнение в интервюто си пред Cadena Ser. "Бих се опитал да го взема по време на първия ми период в Реал", обясни той, с което припомни за трансфера на Луиш Фиго от каталунците в посока Мадрид през 2000 г. Сделката за 60 милиона евро предизвика огромен отзвук, а след това Перес направи и отбора, известен с прозвището Галактикос. "Тогава търсихме играчи от типа на Меси. Но сега не мога да направя такъв опит, защото той е пуснал корени в Барселона", добави Перес.

Бизнесменът коментира и Гарет Бейл, който често е измъчван от контузии, които, съчетани с отличната форма на Марко Асенсио, могат да му костват титулярното място. "Той е един от най-силните ни футболисти. В момента всички искаме да е при нас, но никой не знае какво ще се случи следващата година. Бейл спечели много титли с нас и има важна роля в отбора", допълни Перес.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА