1 049 0

Стилиян Петров и Стоичков заровиха томахавката

Бившият капитан на България потвърди участие в мача в Стара Загора

Снимка: БТА
Снимка: БТА
Иво Стойнев

Големият български футболист Стилиян Петров също ще се включи в звездния сблъсък между Дрийм тийма на Барселона и отбора на Христо Стоичков и приятели. Бившият капитан на националния ни отбор потвърди, че ще уважи Камата и ще участва в паметния мач, който ще се проведе на 20 септември в Стара Загора.

Присъствието на Стилиян Петров може да се счита за сериозна изненада. Въпреки че оттогава минаха 11 години, феновете все още помнят, че Стенли се отказа от националния отбор именно заради Камата, който тогава бе селекционер. Петров разпространи декларация, чрез която зяави, че повече няма да играе за представителния ни тим, докато Стоичков е треньор.

Всичко обаче явно е забравено и двамата вероятно са възстановили добрите си отношения.

С присъединяването на един от най-великите полузащитници на България публиката на стадион „Берое“ ще има отново невероятната възможност да види в действие мощното атомно трио Димитър Бербатов - Стилиян Петров – Мартин Петров. Тримата ще се изправят срещу едни от най-големите легенди на испанския гранд, включвайки се в отбора на Камата и приятели.

Събитието „Дрийм тиймът на Барселона срещу отбора на Стоичков“, част от „Стара Загора – Европейски град на спорта“, е на 20 септември 2017 г. на стадион „Берое“, гр. Стара Загора, а началото е в 20:00 часа.Напиши коментар:


Публикувай