12 Септември, 2017 05:15 1 346 0

Райола към Дибала: Не си за Барселона

  • дибала-
  • райола-
  • агент-
  • съвет-
  • барселона-
  • ювентус

Агентът съветва Пауло да избере Реал, Юнайтед, Сити или Челси

Един от най-могъщите футболни агенти Мино Райола даде ценен съвет на звездата на Ювентус Пауло Дибала, който беше свързван с Барселона през лятото.

"Смятам, че Дибала ще си тръгне от Ювентус рано или късно. Той трябва да отиде в отбор, където да е част от проект, който да е подходящ за него", размишлява импресариото пред RaiSport.

"За Дибала сега е трудно да стане част от реформирания отбор на Барселона, но пък той може да подсили Реал Мадрид, Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити или Челси", допълни Райола.

Както е известно, наскоро Дибала скъса договорните си отношения с агента Пиерпаоло Триулци, който му помогна за преминаването в Юве. За делата на аржентинския национал вече се грижи брат му Густаво, който живее в... Барселона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА