11 Септември, 2017 11:57 819 0

Крушарски беснее заради играчите на Локомотив

  • крушарски-
  • локомотив пловдив-
  • загуба-
  • пирин

Бизнесменът се включва по телефона от Южна Америка след загубата от Пирин

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски не бил на себе си след загубата на „черно-белите“ с 0:5 от Пирин, информира PlovdivDerby.com. Бизнесменът е издал заповед тази сутрин всички служители, свързани с мъжкия тим, без изключения, да са на стадиона. Крушарски ще се включи по телефона от Южна Америка, за да разговаря с директори, треньори и футболисти.

„Не искам в момента да коментирам, каквото и да било. Такива загуби са недопустими! Имах доста разговори до този момент, ще имам още“, заяви Крушарски.

Припомняме ви и че след края на двубоя в Благоевград феновете на Локомотив (Пловдив), които гледаха на живо срещата на стадион „Христо Ботев“, изразиха по доста ясен и категоричен начин отношението им към видяното на терена..

„Утрото е по-мъдро от вечерта. Нека да преспим и ще анализираме това, което се случи днес в Благоевград! Чух се с президента, не е никак доволен. Разбирам го напълно!“, коментира спортният директор Чавдар Цветков.

Не е ясно и дали Димитър Велковски ще бъде наказан заради поведението си след смяната в 12-ата минута на мача в Благоевград.

„Такива решения не се взимат веднага. След като треньорът и спортният-директор кажат мнението си, ще се прецени, дали даден футболист на Локо Пд е нарушил вътрешния правилник на клуба“, обяви изпълнителният директор Кузман Маринков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА