680 0

Делио Роси: Най-лошото ни представяне

"Без грешката на Любенов можеше и да стигнем до победата", заяви италианецът

Иво Стойнев

Треньорът на Левски Делио Роси разкритикува футболистите след първата им загуба под негово ръководство. „Сините” отстъпиха с 1:2 при визитата си на Ботев (Пд), въпреки че водеха с 1:0 в резултата. Според италианеца без грешката на Любенов тимът е можел да стигне до победата, но не тя е причината за загубата.

„Като цяло мачът беше под нивото на предните и няколко грешки ни костваха да спечелим двубоя или да завършим наравно. Ние ще ги израснем и ще работим да ги отстраним занапред. Не бяхме толкова свежи след тежкия мач с Лудогорец. Но в такива мачове, при положение, че водиш с 1:0, трябва да ги затвориш по-рано. И като не го сториш, идват предпоставките да не стигнеш до победата”, сподели Делио Роси.

„Хубава комбинация беше тази за нашия гол, но имахме и други шансове. Можехме да поведем и отново, но Обертан удари греда. Като цяло днешният мач бе най-лошото ни представяне досега. Можехме да променим нещата, но трябваше да ми сменят мнението, че не се представихме добре. Пак имахме шанс да спечелим, но не успяхме да го направим”, добави италианският специалист след мача.

„Наблягам на представянето, което не беше добро. Ако не беше грешката на Любенов, можеше и да стигнем до победата, но това нямаше да промени мнението ми, че играхме слабо. Но не казвам, че грешката на Любенов ни е коствала победата. След полунощ ще мисля за следващия мач”, завърши Роси.Напиши коментар:


Публикувай