Last news in Fakti

11 Септември, 2017 15:57 1 018 1

Мюлер: Можеше да играя в Манчестър Юнайтед

  • мюлер-
  • байерн мюнхен-
  • трансфер-
  • манчестър юнайтед

Световният шампион не бил безразличен към "червените дяволи"

Офанзивният полузащитник на Байерн Мюнхен Томас Мюлер призна, че сериозно е обмислял възможността да премине в Манчестър Юнайтед. Както е известно, "червените дяволи" предложиха 100 милиона евро за световния шампион преди повече от две години, но баварците блокираха евентуалната сделка.

"Имаше момент преди две години, когато това беше актуална тема. Обмислях го като вариант. Но Байерн веднага ме подкрепи и ми обясни, че аз съм част от клуба", коментира Мюлер пред списание "Кикер".

"И когато от Байерн ми казаха, че се нуждаят от мен и колко важна част от отбора съм, нямаше какво да го мисля повече. Тук се чувствам добре и не смятам, че ще си тръгна. Моето предимство е, че съм играл само за Байерн в кариерата си. За разлика от други клубове в Европа, Байерн има специален манталитет и разумни ценности", добави Мюлер, който изигра своя мач №400 за баварците миналата седмица.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    1 0 Отговор
    А АЗ МОЖЕХ ДА СЕ РОДЯ В ДРУГА ДЪРЖАВА