1 381 1

Венци Стефанов скочи на Лудогорец

"Те се качиха на главата на всички", заяви босът на Славия

Президентът на Славия Венци Стефанов нападна Лудогорец по време на днешната пресконференция, която даде в Пресклуб “България”.

“Един човек определя кога да се играе. Нормално ли е? В Европа се играе в 15 часа, в 16 часа, а ние тук… И защо не пишете тези неща? Да не сте роби някакви? Поместете го някъде това, за да видят хората какво казвам! Онзи човек иска неговият отбор да играе в Шампионската лига.

Тази година и следващите години нещата в нашия футбол ще бъдат доста по-различни. Хегемонията на Лудогорец ще бъде нарушена, убеден съм. В момента Лудогорец има най-силния отбор, веднага след него е ЦСКА. През следващите месеци ЦСКА може да задмине Лудогорец. Преди 4-5 години Лудогорец беше най-симпатичният отбор, но сега е най-мразеният. Аз също съм се радвал на техните успехи и съм ходил на мачовете. Защо всички трябва да се съобразяваме с тях? Качили са се на главата на всички. Има отбори, които се навеждат, тъй като не могат да оцеляват. Вместо да даваме шанс на нашите деца, играят някакви бразилци. И после имат претенции”, заяви Стефанов.


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • гощо
    Отговор
    1 07:45  13.09.17
    Прав е Чичо Венци!

Напиши коментар:


Публикувай