Last news in Fakti

12 Септември, 2017 18:03 1 073 0

Валверде: Иниеста е желан в Барселона

  • валверде-
  • иниеста-
  • барселона

"Трябва да помислим колко мачове може да играе той заради възрастта му", добави специалистът

Наставникът на Барселона Ернесто Валверде коментира положението на капитана Андрес Иниеста, който се дърпа за удължаване на изтичащия в края на сезона договор. Президентът на клуба Хосеп Мария Бартомеу се компрометира наскоро като увери, че вече е постигната договорка с футболния магьосник. Още на следващия ден обаче Иниеста отрече и постави шефа си в неудобна ситуация.

"Всеки един човек определя какво ще се случи в живота му. Моето намерение е да накарам Андрес да се чувства желан. Той се чувства щастлив тук и дава всичко от себе си. Но това не важи само за него, а и за всички останали", заяви Валверде.

"Ще видим какво ще се случи с плана, който имам за него. Не съм забравил силата, която Андрес притежава. Той навлиза във възраст, в която всички ние трябва да се замислим колко мачове ще играе той. Това важи също така за Бускетс и Ракитич. Ще видим какво ще се случи", добави специалистът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА