Last news in Fakti

13 Септември, 2017 10:29 823 0

Манчестър Юнайтед се завърна в ШЛ с победа

  • манчестър юнайтед-
  • базел-
  • лукаку-
  • фелайни-
  • рашфорд

"Червените дяволи" преодоляха Базел

Манчестър Юнайтед се завърна с победа в Шампионска лига. "Дяволите" спечелиха с 3:0 домакинството си на Базел в среща от група "А" на турнира. Точни за успеха на домакините бяха Маруан Фелайни, Ромелу Лукаку и Маркъс Рашфорд.

"Дяволите" взеха инициативата още в самото начало на двубоя. Момчетата на Жозе Моуриньо натиснаха противника в собствената му половина, но така и съумяваха да реализират създадените положения. В 18-ата минута една от големите звезди на домакините Пол Погба се контузи и беше заменен от Маруан Фелайни. Именно белгиецът изведе Юнайтед напред в резултата в 35-ата минута, засичайки с глава центриране отдясно на Ашли Йънг.

Иначе преди попадението Хенрих Мхитарян на два пъти беше близо до гола. В първия случай ударът му с глава се оказа неточен, а при втория нацели греда след шут от малкото наказателно поле след подаване на Лукаку.

Втората част започна по прекрасен начин за Манчестър Юнайтед. В 53-ата минута Дейли Блинд центрира отляво и Лукаку с глава прати топката във вратата на Базел. В 83-ата минута Маркъс Рашфорд също се разписа, оползотворявайки по най-добрия начин пас на Фелайни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА