18 Септември, 2017 01:00 1 234 1

Коутиньо проговори за ситуацията с Барса

  • коутиньо-
  • барселона-
  • трансферна сага-
  • ливърпул

Звездата на Ливърпул призна, че е искал да премине на "Камп Ноу"

Звездата на Ливърпул Фелипе Коутиньо коментира трансферната сага с Барселона. Не е тайна, че бразилският национал искаше да продължи кариерата си на "Камп Ноу", а каталунците отправиха няколко мултимилионни оферти за правата му. "Мърсисайдци" обаче категорично отказаха да се разделят с бразилеца.

"Да, интересувах се от предложението на Барса", заяви за първи път публично Коутиньо. "Но сега съм съсредоточен да направя добър сезон в Ливърпул и националния отбор. За мен беше чест да получа оферта от такъв клуб, но е чест и да играя на "Анфийлд". Винаги съм уважавал отбора и феновете", допълни Коутиньо пред ESPN Brasil.

25-годишният халф изигра дебютния мач за "червените" през сезона при равенството 2:2 със Севиля в Шампионска лига. Противно на очакванията, Коутиньо беше посрещан добре в дома на Ливърпул, а вчера за първи път започна и титуляр. Това стана при изненадващото равенство 1:1 срещу Бърнли във Висшата лига.

Преди дни се появиха информации, че Барса ще направи нова офанзива за подписа му през януари, но това едва ли ще се случи, защото вече няма да може да го използва в Шампионска лига. По-вероятно е каталунците да се опитат да го купят през лятото. Ливърпул обаче може да не се съгласи да го продаде преди края на световното първенство в Русия, защото при силно представяне, бразилецът значително ще вдигне цената си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 abv

    0 0 Отговор
    Не ни трябва в Ливърпул. Много непостоянен играч. В Ливърпул ни трябват играчи с постоянни изяви. По- добре да го бяхме продали. Според мен няма да направи силен сезон. Докато Ливърпул не направи трансфери в защитен план нищо добро не ни чака.Във всеки мач гледаме баламски грешки на защитата. В последно време и в нападение не сме на ниво. Срещу Севиля от 26 положения вкарахме само 2. Севиля от 3 положения вкара 2. С парите от Коутиньо щяхме да вземем халф и двама защитници.