Last news in Fakti

20 Септември, 2017 01:04 1 196 0

Клоп постави ултиматум на Стъридж

  • стъридж-
  • ултиматум-
  • форма-
  • ливърпул-
  • клоп

Нападателят със срок до края на годината да подобри формата си

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е поставил ултиматум на нападателя Даниел Стъридж. Според „Дейли Мирър“ германският специалист е недоволен от представянето на английския национал. Клоп е поискал от 28-годишния футболист да подобри представянето си до края на годината или ще бъде продаден през януари.

Нападателят игра цял мач при домакинското равенство 1:1 срещу Бърнли в събота и отново не показа пълните си възможности. Той не успява да демонстрира формата си от 2014 година, която му донесе договор за 150 000 паунда седмично. До момента Стъридж има един гол от началото на сезона.

Даниел Стъридж има договор с „червените“ за още две години, но клубът е готов да му предложи нов контракт, ако успее да си върне старата форма до края на 2017 година. Самият Клоп е заявил на нападателя, че той в момента играе за бъдещето си на „Анфилд“.

След като подписа настоящия си договор през 2014 година Стъридж има само 70 мача за мърсисайдци, като повечето от тях са като резерва.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА