20 Септември, 2017 12:28 813 0

Вратарят на Шалке: Съдиите са перверзни!

  • шалке-
  • съдии-
  • видеоповторения-
  • дузпа-
  • байерн мюнхен

"Хората пред мониторите са безполезни", беснее Ралф Ферман

Вратарят на Шалке Ралф Ферман скочи на съдийската бригада и специално на хората, които се занимават с видеоповторенията. Както е известно, баварският колос срази "миньорите" с 3:0, след като откри резултата от дискусионна дузпа. Първоначално реферът отсъди ъглов удар, но след помощ от видеотехнологията посочи бялата точка.

Претенциите на домакините бяха, че играта с ръка на Налдо при центрирането на Хамес Родригес е неволна, защото топката се удари първо в тялото на бранителя, който беше в паднала позиция.

"Ние се чувстваме напълно ощетени. Аз съм за видеоповторенията. Но перверзното е, че в Хановер не получихме дузпа за подобна ситуация. Още по-неприятно е, че ни подлагат крак срещу Байерн. Мачът се решава от малките детайли. Не мога да обвиня съдията на мача, а хората пред мониторите", изригна Ферман.

Неговият колега Леон Горецка беше на подобно мнение: "Загуба с 0:3 изглежда убедителна, но през първото полувреме взехме грешните решения пред вратата им. След това свирят спорна дузпа срещу нас. Не можем да говорим за умишлена игра с ръка. А и срещу Хановер имаше същата ситуация, но не ни дадоха дузпа".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА