466 0

Вратарят на Шалке: Съдиите са перверзни!

"Хората пред мониторите са безполезни", беснее Ралф Ферман

Иво Стойнев

Вратарят на Шалке Ралф Ферман скочи на съдийската бригада и специално на хората, които се занимават с видеоповторенията. Както е известно, баварският колос срази "миньорите" с 3:0, след като откри резултата от дискусионна дузпа. Първоначално реферът отсъди ъглов удар, но след помощ от видеотехнологията посочи бялата точка.

Претенциите на домакините бяха, че играта с ръка на Налдо при центрирането на Хамес Родригес е неволна, защото топката се удари първо в тялото на бранителя, който беше в паднала позиция.

"Ние се чувстваме напълно ощетени. Аз съм за видеоповторенията. Но перверзното е, че в Хановер не получихме дузпа за подобна ситуация. Още по-неприятно е, че ни подлагат крак срещу Байерн. Мачът се решава от малките детайли. Не мога да обвиня съдията на мача, а хората пред мониторите", изригна Ферман.

Неговият колега Леон Горецка беше на подобно мнение: "Загуба с 0:3 изглежда убедителна, но през първото полувреме взехме грешните решения пред вратата им. След това свирят спорна дузпа срещу нас. Не можем да говорим за умишлена игра с ръка. А и срещу Хановер имаше същата ситуация, но не ни дадоха дузпа".

Германия


Напиши коментар:


Публикувай