21 Септември, 2017 10:57 816 0

Стилиян Петров: Има оферти за мен

  • петров-
  • завръщане-
  • оферти-
  • отбори-
  • индия

Бившият капитан на националния отбор пред завръщане във футбола

Легендата Стилиян Петров има няколко оферти да се завърне на терена. Това призна той след шоуто между отбора на Христо Стоичков и легендите на Барселона в Стара Загора.

"Имам три оферти. Едната е от Индия, но я отказах. Прецених, че предвид преживяното от мен, не е добре да я приема. Все още не съм взел решение за останалите две, обмислям ги", заяви той.

През миналото лято Стенли води подготовка с Астън Вила и се надяваше да бъде картотекиран в Чемпиъншип, но тогавашният мениджър на бирмингамци Роберто Ди Матео се отказа от услугите му в последния момент.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА