22 Септември, 2017 15:58 2 140 2

Колко фланелки на Неймар продаде ПСЖ?

  • неймар-
  • фланелки-
  • артикули-
  • псж

Над 120 000 артикула с името на бразилеца върнаха 9 милиона в касата на парижани

Рекордният трансфер на Неймар в Пари Сен Жермен предизвика фурор сред феновете на парижани, които са закупили рекорден брой фланелки с името на бразилеца. Още първия след обявяването на мащабната сделка клубът продаде над 10 000 бройки от тениската с №10. За 30 дни продажбите възлизат на повече от 120 000 фланелки. Те са върнали в касата на ПСЖ близо 9 милиона евро. От клуба регистрират увеличение на продажбите със 75% в сравнение в миналата година.

От "Парк де Пренс" обаче се притесняват, че могат да изпаднат в такава ситуация, че да не могат да задоволят големия интерес на феновете, тъй като първоначално поръчаната партида вече е пред изчерпане, а следващата ще бъде на разположение чак през ноември.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    4 0 Отговор
    Продали са една фланелка - продадена на самия Неймар, за да не рита гол до кръста.
    Сега, след като си има фланелка, се е прекръстил на Имар.
  • 2 Чичу Ади

    3 0 Отговор
    9000000/120000=75евро. Ами то това не е печалба, а приход. Разхода къде е. Найки защо наливат пари в ПСЖ, нали за да изкарат някакъв процент от тези продажби. Ней Джуниър нали има процент от продажби, реклами и т.н. В касата на клуба едва ли са влезли повече от 4-5 милиона от тези пари. Ама те не са много влезли, защото излизат със страшна скорост всяка седмица към сметката на Ней под формата на заплата. С този темп на приходи и разходи ПСЖ ще излязат на печалба след няколко милиона години. Дано вземат няколко трофея в ШЛ, че иначе не знам как ще оправдаят 400 милиона евро за 2 трансфера пред УЕФА и ФИФА.