24 Септември, 2017 19:00 2 059 2

Английски грандове полудяха по 14-годишен

  • грандове-
  • талант-
  • уахи-
  • договор

Почти всички водещи отбори в Англия насочиха поглед към 14-годишния французин Елие Уахи, твърди английското издание "Сън". Младокът блести с пълна сила за юношите до 17-годишна възраст на френския Каен и не спира да изумява с представянето си, а изявите му са зорко следени от Ливърпул, Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити, Тотнъм, Саутхямптън и Челси.

Талантливият футболист е сравняван с халфа на Челси Н'Голо Канте, но въпреки това в момента играе в атаката на своя тим, а през изминалия сезон е успял да вкара изумителните 89 гола.

Всъщност обаче сравненията между него и Канте са от гледна точка на живота на двамата, тъй като те са израснали в един и същ квартал в Париж, и двамата са започнали ранната си кариера в един и същ клуб, и двамата тренират извънредно, а освен това и двамата са загубили бащите си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Дикембе Мутомбо

    0 0 Отговор
    Н'Голо Канте сигурно е много обиден от сравнението. За разлика от този, Н'Голо е истински французин!