Last news in Fakti

27 Септември, 2017 01:00 1 610 0

Кой ще поеме Милан?

  • милан-
  • монтела-
  • конте-
  • анчелоти-
  • уволнение

Конте и Анчелоти сред потенциалните заместници на Винченцо Монтела

Ръководството на Милан може да привлече на треньорския пост някой измежду Карло Анчелоти или Антонио Конте в случай, че Винченцо Монтела бъде уволнен, твърди "Газета дело Спорт". Шефовете на гранда от Милано не са никак доволни от работата на последния и са му дали ултиматум от две победи в следващите два мача, за да задържи поста си.

Преди началото на сезона клубните шефове хвърлиха около 200 милиона евро за трансфери и очакват резултати, но отборът започна да навлиза твърде рано в игрова криза.

Все още не е ясно при евентуално уволнение на Монтела как тимът от Милано ще привлече наставника на Челси или този на Байерн на треньорското кресло при положение, че и двамата имат договори с отборите си. Не е изключено това обаче да стане след някой друг месец или да бъде платена голяма неустойка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА