437 0

Тони Пюлис: Санчес е симулант!

Босът на Уест Бромич бесен на съдията след загубата от Арсенал

Иво Стойнев

Мениджърът на Уест Бромич Тони Пюлис обяви Алексис Санчес за „симулант“ и обвини съдията Боби Мадли за загубата на тима му снощи от Арсенал с 0:2. Дроздовете трябваше да получат дузпа още в 8-ата минута заради нарушение на Мустафи срещу Джей Родригес, който продължи и удари гредата, но реферът не сигнализира за авантаж. Така вече в 39 поредни мача Албиън не е получавал дузпа.

След това дойде и ситуацията, при която според Пюлис Санчес, Санчес е симулирал, за да спечели свободен удар за своя отбор, като е трябвало да получи жълт картон.

„Всички видяха какво се случи. Санчес симулира на границата на наказателното поле и трябваше да бъде наказан от съдията. Освен това не получихме чиста дузпа, когато Джей бе спънат. Да не говорим, че това не само е нарушение, но и техният играч трябва да бъде изгонен“ беснееше Пюлис.

„Разочаровани сме, защото имахме положения. Също така обаче и от това, че Санчес симулира при едно положение, а не получи картон. Джей бе честен, но не бе възнаграден за това. Вече повече от година не сме получавали дузпа. Нека феновете и анализаторите да кажат какво мислят за съдията, тъй като няма да бъдат глобени“ добави той.

Великобритания


Напиши коментар:


Публикувай