6 924 5

Обвиниха сина на Стойчо Младенов в отвличане

Майката на детето твърди, че момиченцето вече 5-ти ден е при бащата, който отказва да я върне

Милена Трачева

Александър, големият син на футболния треньор Стойчо Младенов, е обвинен в отвличане на собствената си дъщеря.

Майката на детето — Александра Саркизова, твърди, че от 72 часа не е виждала малката, а баща ѝ е изключил телефона си и е прекъснал всякакъв контакт с нея.

Бившият футболист на "Херта", "Том" и ЦСКА е взел малката от училище и е поискал тя да бъде отписана оттам. "Не ми звъни, свържи се с адвокат. Повече няма да я видиш", написал в SMS той в отговор на позвъняване от страна на Александра.

От известно време Александра и Александър живеят разделени. Двамата нямат брак и затова се налага чрез адвокати да решат въпроса с родителските права.

"В деня, в който трябваше да подпишем споразумението за родителските права, Александър отишъл в училището на нашата Дария и казал на учителката, че иска да се разходи с нея, тъй като имал работа във Варна. Затичах се към училището, но ги изпуснах за малко. След това започнах да му звъня, но той ми затваряше. Накрая ми пусна смс, с който ми съобщи, че оттук нататък Дария ще живее при него и повече да не я търся. Опитах да се свържа и със Стойчо Младенов, и с жена му, но те не ми вдигат. В момента буквално не знам на кой свят съм", разказва Александра Саркизова пред вестник "168 часа".

Притеснената майка е подала сигнал до Второ РУ към ОДМВР-Варна.

"Нямаме брак, имаме равни права, но за мен това си е отвличане", заяви тя и допълни: "Звънях и на родителите му, но когато ме чуха — затвориха. Александър ще обяди, че аз съм я отвлякла във Варна, затова той я взема в София."

"В началото всичко бе добре, но нещата се развалиха, когато кариерата на Александър започва да се проваля. Той не можа да приеме това. Единственото, което правеше, е да ходи на фитнес, а вечер сядаше и пиеше ракия", разказва Саркизова пред Нова телевизия.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1234
  Отговор
  1 17:46  01.10.17
  Поредният депресиран лигльо!
 • ......
  Отговор
  2 18:41  01.10.17
  Тая шушла к'во реве, все така да бъдат отвличани децата ни...от бащите им:)
 • Кумчо Вълчо
  Отговор
  3 20:32  01.10.17
  А бе и на теб да ти вземат дъщерята ще те питам депресиран лигльо ли си?Келеш.
 • Петко
  Отговор
  4 22:32  01.10.17
  Какво е отвлякъл бе ?! Взел си е дъщерята ! Тая да ходи да се снима !
 • Иван
  Отговор
  5 12:06  02.10.17
  Тея реешха че всичко е като в Чорбалспор... отиваш и си взимаш каквот искаш !

Напиши коментар:


Публикувай