Last news in Fakti

4 Октомври, 2017 01:00 1 035 0

Лекар: Златан да не бърза със завръщането (ВИДЕО)

  • златан ибрахимович-
  • манчестър юнайтед-
  • жозе моуриньо-
  • травма

Хирургът на Ибрахимович го предупреди да внимава с възстановяването след тежката травма

Лекар: Златан да не бърза със завръщането (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/АР

Златан Ибрахимович беше предупреден от хирурга Фреди Фу Хо-кун да не прибързва със завръщането си в игра за Манчестър Юнайтед.

Той скъса връзки в коляното по време на четвъртфиналния мач на "червените дяволи" от Лига Европа срещу Андерлехт, което на практика сложи край на сезона за шведа. Златан претърпя операция през май.

"Той е много силен футболист, но това е тежък физически спорт. Аз съм неговият лекар и е нормално да искам той да продължи възстановяването си възможно най-дълго. За мен Ибрахимович трябва да се завърне в игра тогава, когато е напълно възстановен. Има случаи на прибързани завръщания и те не завършват добре", каза лекарят.

Ибрахимович едва ли ще се завърне в игра преди да бъде напълно възстановен, защото мениджърът Жозе Моуриньо вече обяви готовност да го чака поне до януари. Жозе все пак го включи в листата на играчи за груповата фаза на Шампионската лига, която приключва през декември.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА