Last news in Fakti

5 Октомври, 2017 12:29 1 017 0

Фабрегас: Аз хвърлих пицата по Фъргюсън

  • фабрегас-
  • арсенал-
  • манчестър юнайтед-
  • пица-
  • фъргюсън

След 13 години мълчание халфът си призна

Халфът на Челси Сеск Фабрегас най-накрая призна, че именно той е бил човекът, хвърлил пица в лицето на сър Алекс Фъргюсън след легендарния сблъсък между Манчестър Юнайтед и Арсенал преди 13 години. Тогава "червените дяволи" побеждават с 2:0 "топчиите", слагайки край на серията на лондончани от 49 мача без загуба. Играчите на двата тима влязоха в серия схватки след последния съдийски сигнал на този епичен сблъсък, който впоследствие бе наречен "Битката на бюфета".

"Изведнъж чух шум и се зачудих какво става. Излязох в коридора с моето парче пица и видях как Сол Кембъл, Рио Фърдинанд, Мартин Киоун... всички се блъскат един друг. Исках да се включа, но не знаех как и хвърлих пица... Просто я хвърлих... Изведнъж видях, че тя удари този, който удари, но това не беше целта ми... Извинявам се на сър Алекс. Наистина не исках да направя това", призна Сеск в шоуто "Тяхната собствена лига".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА