6 Октомври, 2017 01:00 1 146 0

Хари Кейн: Може и да напусна Тотнъм

  • кейн-
  • тотнъм-
  • бъдеще-
  • трансфер

"Човек никога не знае какво може да се случи", заяви нападателят

Хари Кейн изненада неприятно феновете на Тотнъм като не изключи възможността да напусне Шпорите. Нападателят се намира в страхотна форма в последните години, като два пъти поред стана голмайстор на Висшата лига, а днес ще изведе Англия с капитанската лента срещу Словения.

Заговори се, че Реал Мадрид се интересува от него и макар че Кейн твърди, че е щастлив в настоящия си тим и не смята да го напуска скоро, не отхвърли възможността това да стане на по-късен етап от кариерата му.

„Не бих казал да или не и не бих изключил нищо. Това не е нещо, което определено искам да направя. Щастлив съм в Тотнъм, но ще видим какво ще стане” заяви Кейн доста неопределено.

Той реализира 13 гола в 9 мача за клуба и страната си през септември и се надява на нещо подобно и през октомври в стремежа да приближи Шпорите до лидерите в шампионата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА