Last news in Fakti

5 Октомври, 2017 18:41 1 457 0

Люксембург: България не е нищо особено

  • люксембург-
  • българия-
  • холц-
  • франция-
  • късмет

"Биха ни с късмет в София", заяви селекционерът Холц

Франция трябва да подходи с търпение и да демонстрира най-доброто от себе си, за да победи България в събота, заяви селекционерът на Люксембург Люк Холц. Французите гостуват в София и се нуждаят от победа, за да се приближат към целта - първо място в групата и директно класиране на световното първенство догодина.

Играчите на Дидие Дешан ще опитат да заличат спомена от сензационното нулево равенство у дома срещу Люксембург.

"Не вярвам да се повтори подобно нещо. "Сините" са научили урока си и ще искат да спечелят в София. За целта трябва да са търпеливи и демонстрират най-доброто от себе си. България спечели и четирите си домакински мача, но в някои от тях имаха късмет като например срещу Швеция (3:2) и срещу нас, когато спечелиха с 4:3 с гол в добавеното време. Българите не са непобедими, в един момент тази серия ще свърши", каза Люц Холц, цитиран от "Паризиен".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА