Last news in Fakti

7 Октомври, 2017 05:17 1 435 0

Тиаго Силва се контузи тежко

  • тиаго силва-
  • бразилия-
  • псж-
  • контузия

Защитникът беше изнесен на носилка

Тиаго Силва се контузи тежко - 1
Снимка: БТА/АР

Капитанът ПСЖ и националния отбор на Бразилия Тиаго Силва се контузи по време на световната квалификация срещу Боливия, която завърши 0:0.

Централният защитник започна титуляр за селесао, но бе принудително заменен в 29-ата минута. Неприятното е, че той бе изнесен на носилка и това може би означава, че контузията му не е никак лека.

Очаква се през днешния ден той да премине през редица обстойни медицински прегледи, които да определят колко тежка е травмата му. Със сигурност обаче в Париж са доста притеснени за състоянието на един от най-опитните си футболисти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА