1 104 1

Изненада! Рамос защити Пике

"Имаме добри отношения", заяви капитанът на Реал и Испания

Иво Стойнев

Капитанът на Реал (Мадрид) Серхио Рамос заяви, че има добри лични отношения с Жерард Пике и не прие отношението на публиката по време на тренировката на отбора към играча на Барселона. Причината е, че Пике е категоричен поддръжник на провелия се на 1-и октомври референдум в Каталуня за независимост от Испания.

Личните взаимоотношения между двамата са обект на сериозно внимание от фенове и медии от доста време, но двойката в центъра на отбраната работи перфектно при спечелването на световната титла през 2010-а и на Европейската през 2012-а година.

"Ние сме на един и същи кораб. Джери вече ви каза, че имаме добри отношения с него, въпреки характерите ни и начина, по който се чувства всеки от нас", заяви Рамос пред журналистите, гостували в лагера на Испания.

Тренировката на националния отбор на Испания в Аликанте беше прекратена, след като публиката освиркваше силно защитника на Барселона. Феновете бяха бесни, че Пике е гласувал на обявения за незаконен референдум. Той също така призова полицията да спре да бие гражданите по улиците на Барселона, а тук Рамос се съгласи с него и заяви, че показаните картини са много грозни.

"Като испанец, аз изобщо не харесвам имиджа, който в момента нашата страна има в света. Надявам се, че всичко това ще свърши бързо и ние ще продължим да си живеем в свободна и демократична страна", заяви Рамос.

Испания


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • мъка
    Отговор
    1 07:19  07.10.17
    Ами той пък Рамос е баск така че е разбираемо. Още го помня когато Испания станаха шампиони как всички бяха с испанското знаме само той с неговото си на баските.

Напиши коментар:


Публикувай